Szolgáltatás

Építkezés:

Építési felvonó:

A mobil ferdepályás felvonó különösen alkalmas rövidtávu felhasználásra, gyors helyváltoztatásra képes, így az épület bármely pontjára eljuttathatja a beépítendő építési anyagot.

Toronydaruk elbontását követően, a gyakran kihasználatlanul álló fixen telepített felvonó helyett, a mobil felvonóval jól megszervezett munkával az építési anyagait rövid időn belül, olcsóbban, költséghatékonyan eljuttathatja a megadott helyre. A platform kiegészíthető egy kalodával, így ablakot, üvegtáblát és napelemeket is lehet biztonságosan szállítani.

Lakásfelújítás:

Ferdepályás felvonó:

Ha Ön lakásfelújítással foglalkozik, a fáradtságos anyagmozgatást megspórolhatja a lehordandó anyagoknak (sitt) és a beépítendő áruknak (gipszkarton, csempe, csemperagasztó, esztrich beton…) a ferdepályás felvonóval történő szállításával. Így több idő marad a szakmunka elvégzésére, mivel a felvonó használatával egy alkalommal költséghatékonyan és fáradtságmentesen elvégezheti a felújítás egy nehéz és problémás részét.

Költöztetés:Bútorlift

Bútorlift:

A bútorlift több országban költözések mindennapos eszköze. Használatával több embernek hosszantartó költséges és fáradtságos munkáját válthatja ki. Így megkönnyíti és gyorssá teheti költözését, rövid időn belül nagy mennyiségű bútorokat, háztartási gépeket, vagy akár egy zongorát is könnyedén le vagy feljuttathat több emelet magasságba. A bútorlift használatával a kisebb-nagyobb költözési dobozok cipelésétől is mentesül.  A bútorlift használatával elkerülhető a bútorokban és a környezetében okozott károk, és a költözéssel járó kellemetlenségek.

Zongoraszállítás

 

Lapostetők szigetelése:

  • szigetelőanyagok
  • bitumenes nehézlemezek
  • cserép
  • ablakok
  • ajtók
  • napelem

Mi szükséges a használatához?

Munkaterületre, ahol az autó le tud talpalni.: úttest, parkoló autók között,  járdán stb.
Figyelembe kell venni a levegőben lévő akadályokat.: táblák, légvezeték, fa stb.
Szükség van szilárd homlokzati falra vagy erkélyre a létra kitámasztásához.
A létra végén gumi kerekek biztosítják a sérülés mentes kitámasztást, így lehetővé válik az anyagok ablakon vagy erkélyen át történő szállítása.

Lapostető szigetelés